Feestelijk genieten begint bij Uw Slager Van de Ven!

Genieten van speciale momenten kan het hele jaar. Voor alle gelegenheden het hele jaar door, zoals een verjaardag, familie diner, jubileum, heeft Uw Slager altijd iets passends voor u in huis. Wij adviseren en inspireren u graag om van speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Bekijk of download hier onze bestellijst voor uw feestdagen waarop ook de schotels voor gourmet, fondue en steengrill zijn opgenomen. De bestellijst ligt ook in onze winkel.

Gourmet, fondue en steengrill
Gezellig en compleet gourmetten (en fonduen of steengrillen) begint bij Uw Slager. Hierbij 'draait' het vooral om de basis, namelijk kwalitatief
hoogwaardige stukjes vlees. En daarin is Uw Slager de specialist. Zowel als het gaat om kwaliteit als om keuze, smaak, service en een complete aankleding.

Zoals ú dat wilt
Natuurlijk wilt u tijdens de feestdagen en andere feestjes lekker eten en genieten. Maar u wilt vooral ook helemaal zelf kunnen kiezen wat u op tafel zet. Daarom kunt u bij Uw Slager uw aankopen en pakketten samenstellen zoals ú dat wilt. Wilt u een kant en klare vleesschaal bestellen of het vlees liever per soort feestelijk verpakt? Wilt u vooraf uw specialiteiten bestellen of liever inspiratie opdoen in de winkel en direct bestellen? Wilt u het vlees met bepaalde marinades of kruiden op smaak laten brengen? De keuze is aan u!